Afbeelding contactpersoon
Gecertificeerd NeurOptimal® trainer | Neurofeedback Balance
Adres:
Prins Willem Alexanderlaan 1427
Apeldoorn
7312 GB
Nederland
Telefoon:
055 53 49 222
Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.
Overige gegevens:

Ruud van Ast
Mijn naam is Ruud van Ast. Ik ben geboren in 1949 en ik groeide op als jongste van vijf kinderen in een gereformeerd ondernemersgezin. Deze elementen hebben een belangrijke rol gespeeld in mijn verdere leven. Ik werkte voor het familiebedrijf een korte periode in het buitenland. Vervolgens stapte ik over naar de automatiseringsmarkt, die in die tijd sterk in opkomst was. Gedurende een periode van 15 jaar heb ik diverse commerciële- en lijnmanagementfuncties bekleed bij hard- en softwareleveranciers.

AtasOrigin
Eind jaren '80 startte ik als directielid bij het ICT-bedrijf BSO, het huidige AtosOrigin. De bijzondere bedrijfscultuur die daar heerstte heeft de basis gelegd voor mijn huidige passie. Bij AtosOrigin was het mogelijk om met coachend leiderschap het beste in mensen boven te halen en zowel het persoonlijke als het zakelijk belang met elkaar te verbinden.

Neurofeedback
Neurofeedback BalanceIn 2012 waagde ik aan een innovatief project. Neurofeedback, een manier om je hersenen te trainen, meer rust in je hoofd te krijgen en daardoor efficiënter en creatiever te werken. is dé oplossing voor goed functionerende managers die nog meer uit hun werk willen halen. Het is een spannend project, maar ben ervan overtuigd dat neurofeedback een groot potentieel heeft binnen het hoger management.

Facebook