Stedendriehoek

Neurofeedback-Balance, het instituut voor Neurofeedback in de Stedendriehoek is gevestigd in Apeldoorn, biedt krachtige neurofeedback trainingen voor het brein met maximale effecten. Door de unieke combinatie van coaching en neurofeedback worden diverse lichamelijke en geestelijke klachten aangepakt. De neurofeedback trainingen zijn geschikt voor volwassenen en kinderen.

Neurofeedback-Balance, gecertificeerd NeurOptimal® specialist voor Neurofeedback trainingen ontvangt cliënten uit de regio Stedendriehoek (Apeldoorn, Deventer, Zutphen en omstreken). Het instituut biedt gratis parkeerruimte en is ook via het openbaar vervoer zeer goed te bereiken. Neurofeedback trainingen hebben een positieve uitwerking bij diverse klachten die passen bij leer-en gedragsstoornissen en verslavingen.


Gratis Proefsessie

Een proefsessie neurofeedback begint met een kort informatiegesprek. Kom vrijblijvend kennis maken, in een kort gesprek demonstreren wij u hoe een training verloopt, en maakt u kennis met elektroden op het hoofd. Een proefsessie brengt geen verplichtingen met zich mee.

Neurofeedback helpt het brein te leren flexibel te schakelen tussen rust en activiteit. Wanneer het brein dit niet kan, kunt u te maken krijgen met fysieke of mentale klachten. Na meerdere training sessies zult u het resultaat ervaren. U voelt u gezonder, slaapt beter en bent in staat betere prestaties neer te zetten.
Ervaar de positieve invloeden van neurofeedback, voor uzelf of uw kind.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis proefsessie. Neurofeedback helpt u het beste uit uzelf te halen. Valt uw woonplaats buiten de regio? Geen probleem, u bent van harte welkom.

 

Tarieven & vergoedingen

Facebook